09 de setembre 2012

Curiositats pottèriques II




· Slytherin és la primera i l'última casa en ser esmentada en tota la saga.

· Harry Potter és l'únic mag que ha sobreviscut a les tres malediccions imperdonables.

· Després de la guerra l'Ordre del Fènix es va dissoldre per sempre.

· Rowling va matar l'Hedwig com a símbol de la pèrdua de la innocència de Harry.

· Snape odia en Neville perquè la profecia podria haver-se referit a ell i no a en Harry i en aquest cas la mort de la Lily hauria estat en va. Si en Neville fos l'elegit, la Lily estaria viva.

· En Harry va perdre l'habilitat de parlar reptilià després de matar a Lord Voldemort. 

· Ha sortit a la venta Harry Potter Wizard's Collection, una col·lecció que conté totes les pel·lícules en diferents formats, versions expandides de les dos primeres, i en 3D de les dos últimes, amb escenes inèdites i molt més. A més inclou varies sorpreses més (només hem de veure la foto) que fan que als fans ens caigui la baba xD però no tot és maco perquè aquesta fantàstica col·lecció val més de 300 euros! La podeu trobar a Amazon


· Després de l'última batalla, la pedra de la resurrecció va quedar enterrada al bosc prohibit després de ser trepitjada per un centaure.

· Ron va treballar amb George a Bromes dels Bruixots Bessons abans de ser auror.

· La sisena novel·la de Harry Potter i el misteri del Príncep va vendre més de 2 millons d'exemplars en les primeres 24 hores de la seva sortida al Regne Unit.

· Un Galeó són unes 5 lliures (o uns 8 euros).

· Al maig d'aquest any li van otorgar a Rowling la "freedom of the City of London" que és l'equivalent a la clau de la ciutat.

· La primera carta que Rowling va rebre d'un fan, venia d'una tal Francesca Gray que va creure que era un home qui escrivia i va començar la seva carta amb un "Dear Sir..."

· Harry Potter i la Cambra Secreta està dedicat a Sean P. F. Harris, el millor amic de Rowling durant la seva adolescència. Va ser la primera persona a qui Rowling va confessar que somiava amb ser escriptora i el primer que li va dir que estava segur que seria un èxit, que havia de triomfar. A més, Sean, tenia un cotxe turquesa (us sona d'alguna cosa?) al qual havia batejat Freedom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada